Ražba zlatou fólií a stříbrnou fólií

Ražba zlatou fólií a ražba stříbrnou fólií:

Ražba zlatou fólií a ražba stříbrnou fólií je prestižní metalická povrchová úprava kosmetických balících krabiček a papírových dárkových tašek, která dodává luxusní pocit kvality.Zlatá horká fólie a stříbrná horká ražba se široce používá v kosmetických krabičkách, dárkových krabičkách, pevných krabicích a luxusních papírových taškách.Zlatá fólie nebo stříbrná fólie horká ražba může logo značky vyniknout.Také ražbu fólií lze kombinovat s embosováním a vytvořit tak výraznější 3D obraz.Při procesu ražení fólie se matrice nebo vyřezávaná kovová deska dostane do kontaktu s fóliovým papírem a přenese tenkou vrstvu fólie na zamýšlenou lepenku.Při zahřívání plechu se fólie přilepí na povrch lepenky a v požadovaných místech s požadovaným efektem.

novinky_5
novinky_4

Typy papírových fólií:

1. Kovový fóliový papír má kovový lesk a dodává papírové krabici s fólií vyražený lesklý a třpytivý vzhled.Takový fóliový papír je dostupný v různých kovových odstínech, jako je zlatá (matná zlatá a zářivě zlatá), stříbrná (matná stříbrná a zářivě stříbrná), bronzová, měděná a další kovové barvy.Metalický fóliový papír má další barvy, jako je kovová zelená, kovová modrá, kovová červená, kovová růžová a tak dále.
2. Lesklý/matný pigmentový fóliový papír dodává vytištěné dárkové krabičce malovaný vzhled a velmi vysoký lesk/matný povrch bez kovového vzhledu.Tento fóliový papír je k dispozici v různých barvách.
3. Holografický fóliový papír dokáže vytvořit vícerozměrný obraz fotograficky pomocí laserů a speciální optiky, která se nazývá hologram.Hologramový design může vytvořit z vlastních papírových krabic a papírových sáčků velmi zvláštní, pohyblivý efekt.

novinky_2
novinky_1

Ražba a ražení:

Přidání ražby nebo reliéfní úpravy na kosmetickou pevnou papírovou krabici a papírové sáčky na zakázku je dobrý způsob, jak ozdobit vaši balicí papírovou krabici a mít silný vizuální dopad.V procesu embosování nebo ražení se papírový materiál vloží mezi dvě matrice.Lis a teplo budou spolupracovat na vtlačení otisku matrice do papírového materiálu.Výsledkem je, že se zobrazí vyvýšená a přesná kopie loga nebo uměleckého díla.Vyražená nebo vyražená oblast bude hladká díky hladkému povrchu matrice.

novinky_3
novinky_6

Čas odeslání: List-08-2022